Binnenschilderwerk

Met EXTRA Schilderwerken naar de perfecte afwerking voor je interieur!

Met EXTRA Schilderwerken haal je de perfecte afwerking voor je interieur in huis. Of je nu kiest voor mat of hoogglans, schilderwerk of spuitwerk, bij ons is alles mogelijk. Onze experts zorgen ervoor dat jouw wanden, plafonds, trap, kozijnen en deuren er weer als nieuw uitziet. Daarnaast beschermen we het hout ook goed tegen houtrot. En dat alles met mens- en milieuvriendelijke producten, zoals acrylaatverf, die snel droogt, minder ruikt en beter is voor je gezondheid.

Bij EXTRA Schilderwerken kun je niet alleen terecht voor schilderwerk, maar ook voor het behangen van jouw woning of bedrijfspand. Wij bieden een breed scala aan behangoptie, zoals fotobehang, patroonbehang en glasvlies. Met onze behangdiensten kun je een uniek en op maat gemaakt interieur creëren, dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Schilderwerken en ontdek hoe wij jouw woning of bedrijfspand kunnen laten stralen met nieuw binnenschilderwerk. Of het nu gaat om één kamer of het gehele pand, wij hebben de kennis en ervaring om jouw droom uit te laten komen. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat. Samen maken we jouw woning of bedrijfspand weer fris en schitterend als nieuw!

Toe aan een nieuw interieur? Laat de binnenschilders van EXTRA Schilderwerken jouw interieur vernieuwen! Schildersbedrijf in Enschede. Betaalbaar en strak schilderwerk. Uw vakkundige binnenschilder  ✓ Binnenschilderwerk ✓Professioneel  ✓Vakkundig