Isolatieglas en ventilatieroosters

Verbeter je comfort en bespaar energie met isolatieglas van EXTRA Schilderwerken!

Bij EXTRA Schilderwerken zijn we gespecialiseerd in verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Een van de manieren waarop wij dit doen, is door het aanbieden van isolatieglas. Onze experts adviseren je graag over de verschillende soorten isolatieglas waaronder HR+ glas, HR++ glas en HR+++ glas.

HR+ glas is een goede keuze als je op zoek bent naar een manier om geld te besparen op je energierekening. Het glas is ontworpen om warmteverlies via ramen te voorkomen, waardoor je woning of bedrijfspand comfortabeler wordt.

HR++ glas gaat nog een stap verder in isolatie, waardoor je nog meer geld bespaart op je energierekening. Naast de kenmerken van HR+ glas is het HR ++ glas speciaal ontworpen om geluidsoverlast te verminderen en thermisch comfort te verbeteren.

HR+++ glas is de meest geavanceerde vorm van isolatieglas en biedt de beste isolatie. Naast de kenmerken van HR+ en HR++ glas is het HR+++ glas speciaal ontworpen om condensatie te verminderen en bescherming te bieden tegen UV-straling.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Schilderwerken en ontdek hoe isolatieglas jouw woning of bedrijfspand veiliger, comfortabeler en energiezuiniger kan maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een offerte op maat. Laat EXTRA Schilderwerken het regelen, zodat jij kunt genieten van een comfortabeler en energiezuiniger woning of bedrijfspand!

Wil jij jouw ramen thuis of op kantoor beter isoleren? Dan is het slim om voor isolatieglas van EXTRA Schilderwerken te kiezen. Vakkundig, snel & goedkoop! HR+, HR++, HR +++. Bespaar geld op je energierekening en verbeter je thermisch comfort.