Houtreparatie

EXTRA Schilderwerken – De professionele oplossing voor jouw houtrotproblemen!

Houtrot is een veelvoorkomend probleem in woningen en bedrijfspanden, vooral waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht. Houtrot kan zich manifesteren in deuren, kozijnen of andere houten onderdelen en kan leiden tot scheurtjes, blaasjes in het schilderwerk, donkere verkleuringen en zachte plekken in het hout.

Bij EXTRA Schilderwerken zijn we experts in houtrotreparatie. Onze professionele schilders beginnen met het weghalen van het rotte hout en maken de reparatieplekken goed schoon, droog en stofvrij. Vervolgens behandelen we de reparatieplekken met een houtrot impregneer en brengen we een tweecomponenten houtrotvuller aan. Dit product blijft na droging flexibel en vangt de werking van het hout gemakkelijk op.

Na de reparatie zorgen we ervoor dat de reparatie dezelfde eigenschappen heeft als hout waardoor het geschuurd en geschilderd kan worden. Hierdoor zijn onze reparaties vaak onzichtbaar maar krijgt jouw woning of bedrijfspand weer een frisse uitstraling.

Om houtrot in de toekomst te voorkomen, adviseren we om een beschermende verflaag aan te brengen. Bij EXTRA Schilderwerken zorgen we ervoor dat de verf van de hoogste kwaliteit is en geschikt is voor het specifieke hout van jouw woning of bedrijfspand.

Maak vandaag nog een afspraak bij EXTRA Schilderwerken en laat ons jouw houtrotproblemen verhelpen. Wij komen graag vrijblijvend langs om de situatie te beoordelen. Laat jouw woning of bedrijfspand weer stralen met de hulp van EXTRA Schilderwerken.

Houtrot. Houtreparatie. HR ++ glas. Verduurzamen. Houtrot laten repareren. Houtreparatie Enschede. EXTRA Schilderwerken is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en houtreparaties ✓Enschede ✓Houtrot ✓Verflaag